PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا مرد می تواند زن خویش را بکشد!

iman
07-07-2009, 19:34
چرا مرد می تواند زن خویش را بکشد!

<p><b><font color="red" face="Tahoma" size="2">[<span lang="fa">مشاهده فقط برای
اعضا امکان پذیر است </span>. <a href="http://www.iranpardis.com/register.php">
<span lang="fa">برای ثبت نام اینجا کلیک کنید </span>...</a>]</font></b></p>

اشاره:
بنا بر پاره ای تحلیلها و آمارهای منتشر شده، اسلام هراسی در غرب موجب شده تا بیش از ده هزار سایت ضدقرآنی ایجاد و به شبهه افکنی پیرامون حقانیت کتاب مقدس قرآن دامن بزنند.
با اینکه عملیات تخریب گرایانه دشمنان علیه اسلام و قرآن، روز به روز گسترده تر و سازمان یافته تر می شود اما دنیای عرب و جهان اسلام همچنان در لاک بی خبری و در کنج عافیت طلبی به سر می برند.
وظیفه هر مسلمان بیدار و آگاه ایجاب می کند تا سر حد توان، با قلم، قدم و دم خویش به یاری اسلام عزیز برخاسته توطئه دشمنان را خنثی و نقشه شومشان را نقش بر آب سازد.
در همین راستا و با چنین انگیزه ای، سلسله مقالاتی روشنگرایانه متضمن پاسخ به پاره ای شبهات اینترنتی پیرامون کتاب آسمانی قرآن تدوین شده است که شماره سوم آن اکنون از منظر نظرتان خواهد گذشت.

شبهه یازدهم

در سوره نور آیه 6 گفته شده: آنان که به زنان خود نسبت زنا بدهند و بر این ادعا جز خود شاهدی نداشته باشند چهار بار سوگند بخورند ( تا گفته آنان ثابت شود ). در اینجا همچنانکه می بینید یک مرد می تواند براحتی به زنش تهمت بزند و فقط کافیست که چهار مرتبه بر راست بودن گفتارش شهادت دهد تا او را به مرگ و اعدام محکوم کند. اما از طرف دیگر زنان چنین حقی ندارند. آیا این عین ظلم در حق زنان نیست؟
جواب

طبع قضیه چنین است که مردی که همسر خود را در حال زنا ببیند، اگر بخواهد برود و چهار شاهد بیاورد تا شهادت دهند غرض فوت شده و زناکار اثر جرم را از بین می برد. لذا خداوند در مجموع دو آیه 6 و 7 سوره مبارکه نور می فرماید: کسی که به همسر خود نسبت زنا می دهد و چهار شاهد ندارد باید در قبال آن، چهار بار شهادت دهد و بگوید: خدا را گواه می گیرم که در این نسبتی که می دهم صادق هستم. و در بار پنجم بگوید: لعنت خدا بر من باد اگر از دروغ گویان باشم.
سوال:
شاید این مرد دروغ بگوید آیا واقعا بعد از این چهار بار شهادت دادن مرد، زن محكوم به اعدام می شود( همچنانکه فردی که اشکال کرده اینچنین گمان کرده)؟
جواب:
خیر.اگر این آقای اشکال کننده ادامه آیات را میخواند تکلیف زن را نیز می فهمید چون در ادامه ( یعنی آیات 8 و 9 سوره مبارکه نور ) می فرماید: اگر بعد از شهادات چهارگانه مرد، عینا همان شهادات را زن بر علیه مرد مطرح کند، حدّ زنا از آن زن برداشته می شود و دیگر زن را به حدّ زنای محصنه محکوم نمی کنند. شهادت زن به این نحو است که: چهار مرتبه می گوید: خدا را شاهد می گیرم که این مرد از دروغ گویان است و در نوبت پنجم می گوید: غضب خدا بر من باد اگر این مرد از راستگویان باشد.
خلاصه:

در مقابل ِ مردی که به زن خود اتهام زنا می زند و چهار بار بر ادعای خود شهادت می دهد ، زن نیز می تواند بر خلاف آن شهادت دهد تا خود را از آن اتهام تبرئه کند که در اینصورت اعدامی هم برای این زن در کار نیست.
ماخذ جواب: تفاسیر المیزان و نمونه ذیل تفسیر آیه 6 سوره مبارکه نور
تنظیم برای تبیان: گروه دین و اندیشه_شکوری

E H S A N
07-07-2009, 19:39
ایمان جان جالب بود ولی من یه سئوال دارم

اگه مرده راست بگه سوگند درست هم بخوره بعد زنه به نفع خودش الکی سوگند بخوره چی ؟

kachkach
07-08-2009, 22:14
ایمان جان ، اگه مردی به زنش خیانت کنه ، برای اون مجازاتی در نظر گرفته نمی شه؟

شیلان
08-24-2010, 15:50
اولا زنی که زنا میکنه به راحتی آب خوردن دروغم میگه پس وقتی به دروغ سوگند بخوره دیگه کارش با خداس و خودش میدونه و خرابی این دنیا و اون دنیاش و وحشتناک تر از همه عذاب وجدان
سارا جون اینو بدون اسلام هر قانونی که گذاشته هر چی حتی دیه رو عادلانه وضع کرده...
وقتی یه مرد میمیره سرپرست و نون اور یه خانواده از بین میره...ببین چقدر به زنش فشار میاد
کسی که بیوه میشه به نظرت ازدواجش خیلی راحته؟خودت دیدی لازم به توضیح نیست
ولی ...

الان هم در متن بالا همه شرایط رو توضیح داده...یه بار دیگه بخونی همه چی دستت میوفته

sara_lover
08-29-2010, 22:09
این موضوع که اسلام برای عرب ها بوده که دختر زنده به گور میکردن نه برای ایرانی که حقوق بشر داشته که جای شکی برامون نداره اما ایمان داشته باشید اگر مرد خرابی نکنه زنش معصوم می ماد لجبازی بانوان آنهارا به مکافات می کشونه

شیلان
08-30-2010, 02:33
این موضوع که اسلام برای عرب ها بوده که دختر زنده به گور میکردن نه برای ایرانی که حقوق بشر داشته که جای شکی برامون نداره اما ایمان داشته باشید اگر مرد خرابی نکنه زنش معصوم می ماد لجبازی بانوان آنهارا به مکافات می کشونه
سلام
من با این حرفتون موافق نیستم که اسلام ماله اعراب بوده...اسلام یک دین کامل برای تمام ادمای روی زمینه
حالا از اعراب شروع شده و کم کم تو دنیا فراگیر شده

منظورتون زیاد واضح نیست میشه یه کم توضیح بدین؟

سید قاسم موسوی
08-30-2010, 22:07
اسلام دینیست برای تمام جهانیان و این را میتوان از نامه هایی که پیامبر برای سران کشور های جهان نوشته و انها را به اسلام دعوت کرده بروشنی در یافت ... اگر به زبان عربی و برای اعراب امده بقول خود پیامبر اگر به هر زبانی غیر عرب مثل پارسی می امد اعراب به ان ایمان نمی اوردند ولی حال که به عربی امده اقوام دیگر مثل پارسها به ان ایمان می اورند چون یکتا پرستی در ایران سابقه ای دیرینه داشته ...نگاهی به چغا زنبیل و تپه تاریخی سیلک و زیگوراتهای انها بیاندازید تا قدیمی ترین معابد پرستش خدای خدایان که همان خدای یکتاست را ببینید ...اسلام چیز های خوب ادیان پیشین را در یافته و انرا تعالی بخشیده و مجددا به جهانیان عرضه کرده ...5 نماز در 5 گاه را و وضو گرفتن و ... را عینا از دین زرتشت اقتباس نموده است و یادمان نرود که زرتشتیان اتش پرست نبودند بلکه پرستاران اتش بودند و نور حاصل از اتش را مورد نیایش قرار میدادند بعنوان تجلی خداوند و در اسلام و قران داریم که الله نور السماوات والعرض یعنی خداوند نور اسمانها و زمین است پس میبینید تمامی ادیان چون به یک منبع لا یزال وصلند پس تمامی همسان و برابر و یکی بوده و پیامبران بعنوان واسطه پیام الاهی بوده و این خود پیام و پیام فرستنده هستند که مهمند نه نامه رسان ...زیاد در بند نامه رسان و نژادش نباشید .برید تو نخ پیام که سرشار از عشق و دوستی و بخششه و خداوند گفته من از رگ گردن به شما نزدیکتر و از مادر به شما مهربانتر هستمو بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا پس بیاین ازش که در وجودمونه و باهامون مهربونه بخواییم که مارو ببخشه و مورد امرزش قرار بده و ایمان به خودش رو تو دلمون مستدام بکنهو بحق شبهایی که خودش تو قرانش گفته که از هزار شب مهم ترند مارو و درگذشتگانه ما رو ببخشه و تمامی کایناتو بسیج بکنه تا مارو به تمامی خواسته های معقولمون برسونن ...یادمون نره که زن در اسلام و قران جایگاه رفیعی داره که اگه دوستان تمایل داشته باشن واسشون یک یک بر میشمارم مقالات متددی در این زمینه دارم که در همایشهای متعدد جوایز ارزنده ای رو بردن ضمنا کتابی هم در زمینه تاریخ حجاب در فرهنگ ایران دارم که بسیار قابل توجه هست که میتونن از کتابفروشی ها تهیه کنن ....از یاد نبریم که ما ایرانیان بدلیل همان سبقه یکتا پرستی پیام اسلام را بدرستی درک کرده و به ان عمل کرده ایم و الان اسلام ناب محمدی )ص( تنها در ایران هست و امید که وعده شده اساطیریمان هر چه زودتر همچون افتابی طلوع و با پیام دوستی و عشق تمامی اختلافات مذهبی و مکتبی را برای همیشه از میان ببره و جهان را پر از روشنی صلح و دوستی بکنه...