مواد لازم:

گردو يا بادام
به مقدار لازم
نشاسته
350 گرم
آب
يک و يک دوم ليوان
گلاب
يک دوم ليوان
شکر300 گرم
کره ي پاستوريزه1 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل به مقدار لازم
نشاسته ذرت به مقدار لازم



طرزتهیه:
ايتدا آب و [لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]رو با هم خوب مخلوط کردم بعد شکر رو اضافه کردم خوب هم زدم تا مخلوط شدن بعد گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم روي حرارت ملايم مرتب هم زدم تا احساس کردم داره سفت ميشه قبل از اينکه سفت بشه از روي حرارت برداشتم اما مرتب هم ميزدم بعد کره نداشتم يک قاشق روغن مايع اضافه کردم و باز هم زدم تا کاملا مواد مخلوط شد و مثل يه گلوله وسط ظرفم بود بعد چند دقيقه در دماي محيط موند بعد ميتونين روي کاغذ روغني اين کار رو انجام بدين يا پلاستيک پهن کنين.
چند رنگ رو روي هم ميزاريم و بعد گردو يا بادوم رو يک طرف رولت ميزاريم و بعد ميپيچيم .

من رنگ قرمز رو با [لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]و رنگ قهوه اي با پودر کاکايو و رنگ زرد رو با پودر کاسترد درست کردم .
چند ساعت در يخچال ميزاريم باشه و بعد برش ميدهيم و با پودر نارگيل تزيين ميکنيم .