|
|
#1 |
|
GodFaTher
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 1970
سپاس گذاری: 12,421
سپاس گذاری شده 16,127 در 9,363 پست
|
زیبای محض چنانت محتاجم، که بی تو زندگی ام نیست، و چنانت مشتاقم، که جز تو، دل دادگی ام. چندانت مهربان یافتم، که تنها به تو دل باختم. ای آن که نامت بلند است و حدیث بودنت، بی چون و چند! ای زیبای محض! من سر در تسلیم تو تا بردم و نقش غیر از تو ستردم؛ هیچ نماند، الآ عشق. تو را با کدامین واژه باید ستود؟ که ستایش گری خُردینه ام و پرستش گری، کمینه. تقدیم به همه آنان که بذر "نور، مهربانی و عشق" میکارند و آنان که می پذیرند.
[مشاهده فقط برای اعضا امکان پذیر است . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ...] بعضي ها مثل گرگي ميمونند که تولباس بره رفتند بعضي ها هم دوست دارند احمق باشند تا این گرگه بياد شکارشون کنه ...! ............ به یاد آقا کورش عزیز: خنده های کودکانه باورم نميشه ، در وسط کوير در زمهریر زمستانی گلی لاله روييده ، زمين سبز شده ، آسمان می خندد ، پسرک می خندد ، همان خنده های دل نشين کودکانه انگار همان کودک رويائی ام دوباره متولد شده ، پسرک از خوشحالی در پوست خود نمی گنجد و می خواهد فرياد بــرآورد «خداجــون ممنونم» با قلبی آکنده از شادی و سرور و نشاط. اميد و زندگی دارند برای پسرک نور بالا می زنند پسرک الان تنها به خوبی ها می انديشد و بدی ها را خاک نشين کرده است خوشا بحال نورانی پسرک ...! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مهربون و مهربون
![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2007
سپاس گذاری: 1,899
سپاس گذاری شده 1,683 در 644 پست
|
a boy liked a girl working in a CD shop so much. but he did not tell her about his love. everyday he was going to the Cd shop, and buying a CD just for talking to her. after a month he died.when the girl went to his house and asked about him, boy's mom said that he died, and then mother took the girl to boy's room. she saw all the CDs unopened. the girl cried ..cried..cried.... you know why she cried????!!! Because she had kept her own love letters inside the Cd packs. she also LOVED him. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
GodFaTher
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 1970
سپاس گذاری: 12,421
سپاس گذاری شده 16,127 در 9,363 پست
|
باز در يك خا نه ي ابريشمي عكس زيباي تو را رويا كشيد چشم هاي پر ز جادوي تو را در ميان موجي از دريا كشيد باز هم من خيره ماندم بر لبت تا به لبخند قشنگي باز شد گويي از آن لبخند زيباي تو صد هزاران غنچه با هم باز شد من درون چشم هايت ديده ام عشق زيبايي كه من را مي كشيد مرغ روياي درون شعر من سوي تو مي آمد و پر مي كشيد آفتاب گردان با غم همچنان از تو مي خواهد كه خورشيدش شوي گر به احساسش بتابي نور ومهر غرق شعر ناب نو شينش شوي
[مشاهده فقط برای اعضا امکان پذیر است . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ...] بعضي ها مثل گرگي ميمونند که تولباس بره رفتند بعضي ها هم دوست دارند احمق باشند تا این گرگه بياد شکارشون کنه ...! ............ به یاد آقا کورش عزیز: خنده های کودکانه باورم نميشه ، در وسط کوير در زمهریر زمستانی گلی لاله روييده ، زمين سبز شده ، آسمان می خندد ، پسرک می خندد ، همان خنده های دل نشين کودکانه انگار همان کودک رويائی ام دوباره متولد شده ، پسرک از خوشحالی در پوست خود نمی گنجد و می خواهد فرياد بــرآورد «خداجــون ممنونم» با قلبی آکنده از شادی و سرور و نشاط. اميد و زندگی دارند برای پسرک نور بالا می زنند پسرک الان تنها به خوبی ها می انديشد و بدی ها را خاک نشين کرده است خوشا بحال نورانی پسرک ...! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
آوین
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
محل سکونت: ما از اینجا و از آنجا نیستیم/ما ز بیجاییم و بیجا می رویم
سپاس گذاری: 9,694
سپاس گذاری شده 3,880 در 4,809 پست
|
چشمانت ٬
همردیف جاذبه است و من ٬ ناگزیرم از ماندن!..
|
|
|
|
#5 |
|
پاک باز ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2006
سپاس گذاری: 28,245
سپاس گذاری شده 25,971 در 9,905 پست
|
عكس تو را تو قاب چوبي دلم چسبندم نميدونم ....
اسم تو را با چه واژه بر تارك دل نوشتم فقط ميدونم سراسر از عشق و احساس به خون جگر غسل داده در آب وضو نميدونم .... ! اسمم بعد چند سال مد ميشه فقط ميدونم تو مركز دلت جا گرفته جايه برگشتي نداره ! هنوزم هنوزه وقتي اسمم را صدا ميزني زمين تا عرش آسمان به لرزش مياد بيا و نگاه كن تو عرش دلم غوغاي به پا شد فرشته ها اومدن نظاره گر عشقمون باشند و بس .... نگام با عطر نفس هاي تو مثل گل پيچك گره خورد حالا .... تو ثانيه هاي با هم بودن عطر نفس هاي تو تو لابلاي انگشتم پيچيده بزار .... بزار دلم از عطر نفسهات جون بگيره !
|
|
|
|
#6 |
|
پاک باز ....
|
نفسهایم را پشت چراغ قرمز دلت
بستم ...! میان چشمانت تقسیم شدم حالا دستانم تو نگاهت یخ زده دایره تردید را بر خود بستم و در چهارضلعی دلت اسیر ....!؟ ذهن دود گرفته ام زیر رگبار عشق بازی تو عرش دلت لرزید حالا .... گیسوانم زیر رگبار نوازشت. تر شد اسمم تو کعبه دلت جا گرفت بیا و صدایم کن بانو .... بانوی شرقی !
|
|
| 5کاربر زیر از آقا/خانم E H S A Nبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند: | Dorna (04-28-2009), Evin (04-16-2009), golgol (04-16-2009), kalantar48 (04-27-2009), Vuvu ZeLA (04-24-2009) |
|
|
#7 |
|
پاک باز ....
|
نگاهت را به حلقه گيسوانم دوختي!
شانه هايم را گم كردم و دستان نوازشگر تو شانه گيسوانم گشته و گرماي وجودت سيراب كننده عطش وجودم .... ! كاش مي دانست براي عشقم چه نذر هايي كردم رنگ هايم رنگ باختند حالا زير رگبار چشمانت خيس شدم تا بيابم گمشده ام را .....؟؟
|
|
| 4کاربر زیر از آقا/خانم E H S A Nبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند: |
|
|
#8 |
|
مهربون و مهربون
![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2007
سپاس گذاری: 1,899
سپاس گذاری شده 1,683 در 644 پست
|
* چگونه نهال عشق را پرورش دهیم؟
1- نهال خوش قلبی را برگزینید 2- آن را در گلدانی از جنس اطمینان بکارید 3-با توجه و افکار خوب ابیاری نمائید 4- گه گاهی قدری احساسات محبت امیز بر ان بیفزائید 5-برگ های سوئ تفاهم را هرس کنید.... و این همان زیبای محض است.... امتحان کنید و قطره ای از ان را بچشید...
|
| 5کاربر زیر از آقا/خانم اندیشهبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند: | Dorna (04-28-2009), E H S A N (04-28-2009), Evin (05-15-2009), kalantar48 (04-27-2009), Vuvu ZeLA (05-15-2009) |
|
|
#9 | |
|
دُژَم ...
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2007
سپاس گذاری: 13,746
سپاس گذاری شده 7,521 در 2,832 پست
|
نقل قول:
گمونم باز حکایت فعل سوختنه
![]() تغییرات شدید احساسی و انواع سوخت ![]() جهت پرهیز از انحراف: زیبایی در نگاه توست نه در آنچه بدان می نگری ...
|
|
|
|
#10 | |
|
پاک باز ....
|
نقل قول:
چه بی تابانه انتظار می کشم چه نجیبانه بر گذرگاهت لبخند میزنم و چه مشتاقانه بر رود پر حادثه نگاهت جاری می شوم و درآن سوی مرداب های تنهایی چون ذهن دستی تنها چه فقیرانه میلرزم
عمری خنجر از نار فیق خوردیم اینم روش خودتو به در دیوار نزن نمی تونی برسی .. ادمهای ضعیف نفس میخوان با گذاشتن پا رو سر کله ما برن بالا این اجازه رو نمی دم .... ویرایش توسط Vuvu ZeLA : 05-17-2009 در ساعت 14:04 |
|
|
|
|
| 4کاربر زیر از آقا/خانم E H S A Nبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
| IRANPARDIS |