انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس

  آخرین ارسالات انجمن
جوایز استثنایی پیش بینی مسابقات لیگ برترکلیک کنید

  اهدا جایزه . پست بزنید جایزه بگیریدکلیک کنید

تبلیغات ایران پردیس
تبلیغات ایران پردیس تبلیغات ایران پردیس

+ ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 34

موضوع: غااز سانان

  1. Top | #1



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    New1 غااز سانان

    پرندگان راسته غاز سانان

    این راسته، دو گروه اصلی را در بر می گیرد: (الف) قوها وغازها (ب) اردک ها . پرندگانی آب زی اند و جثه ی بزرگی دارند. منقاری بزرگ،پهن و کشیده، پاهایی نسبتا کوتاه و گردنی دراز و باریک دارند. بدن جوجه ها از کرک پر پوشیده شده و به محض خروج از تخم، آشیانه را ترک می کنند. غاز سانان، پرندگانی اجتماعی اند.

    تیره مرغابیان
    این تیره، پرندگانی آب زی اند و قوها، غازها، اردک های غاز نما، اردک های روی آبچر، اردک هایغواص و اردک های ماهیخوار را در بر می گیرد. گردنی دراز و بال هایی نسبتا باریک و نوک تیز دارند. پاها پرده دار و منقارشان پهن است که کناره های منقار دندانه دار است. بدن جوجه ها از کرک پر پوشیده شده؛ به محض خروج از تخم آشیانه را ترک می کنند این پرنده، آشیانه اش را لابلای گیاهان انبوه روی زمین که به شکلی ساده، پوشیده از پر است، می سازد. نر و ماده همشکل اند. تغذیه شان متنوع و از گیاهان و جانوران آبزی است. برخی از این پرندگان به صورت گروهی در شالیزارها یا مزارع گندم وجو، می چرند.

    زیره تیره ی غازیان
    این زیرتیره، پرندگانی آب زی اند و از مرغابی های پر سر و صدا هستند. گردنشان از اردک ها دراز تر و سه انگشت جلویی پا ، پرده دار است. پاها تقریبا در وسط سطح شکمی قرار دارد. نو ماده همشکل اند و هنگام مهاجرت به شکل «8» پرواز می کنند. روی زمین، در کنار اراضی باتلاقی و تالاب ها آشیانه ساخته و تولید مثل می کنند.

    قوها
    این پرندگان در زمره ی بزرگترین مرغابیان و دارای گردنی دراز و باریک اند. نر و ماده ی همشکل اند. عمدتا سر را به داخل آب فرو برده و از گیاهان ته آب تغذیه می کنند وگاهی نیز در مزارع روی زمین می چرند. روی زمین آشیانه می سازند و به شکل «8» پرواز می کنند.




    اردک های غاز نما
    پرندگانی ابزی اند که شکل ظاهریشان شبیه غازهاست واز اردک ها اندکی بزرگتر و سرو گردنی درازتر دارند. منقارشان کوتاه و قوی و پاهایشان نسبتا بلند و شبیه غازهاست و در وسط سطح شکمی قرار دارد. به آسانی راه می روند و در اراضی کشاورزی و همچنین روی آب می چرند . نر و ماده همشکل اند و در سوراخ های درخت ها، روی زمین و گاهی در تپه ماهورهای سنگلاخی نزدیک آب آشیانه می سازند. در ایران؛ دو گونه: تنجه و آنقوت، از این گروه یافت می شوند.




    زیره تیره ی اردک ها
    اردک های روی آب چر
    این اردک ها عمدتا از قوها و غازها کوچکترند، گردن و پاهای کوتاهتری در مقایسه با آنها دارند و مرغابی نواحی باتلاقی ، تالاب ها، رودخانه ها و دریاچه های آرام اند. شکل نرو ماده متفاوت است و جوان ها شبیه ماده ها هستند. در فصل تولید مثل برخی از نرها به ماده ها شباهت پیدا می کنند . دارای آینه بالی مستطیل شکل و مشخص اند و آشیانه خود را روی زمین، در لابلای نی ها یا در سوراخ ها می سازند.


    اردک های غواص

    این گروه شامل اردک هایی است که در دریا و آب های شیرین به سر برده و درون آب شیرجه می روند و عمدتا در آب های وسیع، مانند در یاچه های بزرگ؛ خلیج ها، مصب ها و خورها جنب و جوش دارند. پاهای این پرندگان ، در قسمت عقبی شکم قرار دارد که از آنان شناگرانی سریع می سازد که هنگام برخاستن از آب ابتدا مسافتی را به صورت بال زدن روی آب پیموده، سپس به پرواز در می آیند. عمدتا از نرم تنان و گیاهان آبزی تغذیه می کنند. نر و ماده همشکل نبوده و روی زمین یا در سوراخ ها آشیانه می سازند.



    اردک های ماهیخوار
    ازدک های غواص، با منقار کشیده و باریک و کناره های دندانه دار که انتهایش خمیده و رو به پایین است. در تعقیب و شکار ماهی، بسیار ماهرند و روی سرشان تاجی دیده می شود. از روی آب، سنگین برخاسته، اما دارای پروازی سریع و مستقیم اند. که صدای بال زدنشان سوت مانند است (به جز اردک ماهیخوار سفید). در هنگام پرواز، به واسطه ی نگه داشتن سر و گردن به طور مستقیم و در یک امتداد، بدنشان کشیده و دراز به نظر می آید. این پرنده به واسطه ی لکه های سفید پرو بالش از غواص ها متمایز است. نر و ماده همشکل نیستد. عمدتا پرندگانی ساکت اند، به جز در نمایش های جنسی، که پرنده ی ماده، صدای فریاد مانند ی به صورت «کرر» دارد. این پرندگان روی زمین یا در سوراخ ها آشیانه می سازند.










    آنقوت
    اردک ارده ای
    اردک بلوطی
    اردک تاجدار
    اردک دم دراز
    اردک سر حنایی
    اردک سر سفید
    اردک سر سیاه
    اردک سیاه (اسکوتر سیاه)
    اردک سیاه مخملی (اسکوتر بال سفید)
    اردک سیاه کاکل
    اردک گونه سفید (اردک چشم طلایی)
    اردک ماهیخوار (مرگوس)
    اردک ماهیخوار سفید (مرگوس سفید)
    اردک ماهیخوار کاکلی (مرگوس کاکلی)
    اردک مرمری (خوتکا مرمری)
    تنجه
    خوتکا
    خوتکای ابرو سفید (خوتکای سفید)
    خوتکای هندی
    خوتکای کاکلی
    سرسبز (اردک سبز)
    عروس غاز
    غاز پا زرد
    غاز پیشانی سفید
    غاز پیشانی سفید کوچک
    غاز خاکستری (غاز پا خاکستری)
    فیلوش
    قوی فریادکش
    قوی گنگ
    قوی کوچک
    گیلار
    نوک پهن





    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  2. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  3. محل تبليغات شما    موزيک روز
     
  4. Top | #2



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    آنقوت  نام علمی : Tadorna Ferruginea
    نام انگلیسی: Ruddy Shelduck
    نام فارسی: آنقوت


    مشخصات ظاهری: این پرنده، 64 سانتی متر طول دارد. هم اندازه تنجه و اردکی شبیه غاز است . منقارش کوچک و بدن، روتنه و زیر تنه اش نارنجی بلوطی است. سرنخودی رنگ و پرهای پروازش سیاه رنگ است. آینه بالی سبز رنگ و پیش بال و زیر آن کاملا سفید است.پرنده ی نر، طوق سیاهی دور گردن دارد، که ماده ها و پرنده ی نابالغ فاقد این طوق و شبیه هم اند. سر در پرنده ماده بی رنگتر است.
    صدا: صدای این پرنده، هنگامی که به طور گروهی روی آب حرکت می کنند یا هنگام پرواز، از بینی و شیپور مانند، شبیه «انگ – انگ» شنیده می شود.
    زیستگاه : این پرنده، زمستان ها در سواحل ماسه ای در یاچه ها، کنار رودخانه ها، کشتزارها و حتی در استپ های خشک به سر برده و کمتر از تنجه به آب وابستگی نشان می دهد و در سوراخ های داخل شن ها، صخره ها و سوراخ دیواره ی درختان تولید مثل می کند و در اغلب مناطق شمال ، غرب و جنوب ایران دیده می شود.
    حفاظت: حفاظت از مناطق تولید مثل این پرنده و جلوگیری از شکار آن ضروری است.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  5. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  6. Top | #3



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    اردک ارده ای  نام علمی : Anas Strepera
    نام انگلیسی: Gadwall
    نام فارسی: اردک ارده ای


    مشخصات ظاهری: این پرنده؛ 51 سانتی متر طول دارد و اندازه اش متوسط است، اما بزرگترین اردک روی آب چر است. بال ها نوک یز و شبیه گیلار و پروازش با بال زدن سریع همراه است و معمولا با اردک های سرسبز به سر می برد آینه بالی در هر دو جنس سفید رنگ و در هنگام پرواز، به وضوح نمایان است. پرنده ی نر عمدتا خاکستری تیره واطراف دمش سیاه و شکمش سفید رنگ است . هنگام پرواز، پوشپرهای بلوطی رنگ بال و شاهپرهای اولیه و ثانویه اش خاکستری مایل به قهوه ای دیده می شود. در پرنده ی ماده، زیر تنه سفید و روتنه خاکستری مایل به قهوه ای است. منقار به رنگ خاکستری است، که در پرنده ی ماده، حاشیه ی منقار زرد نارنجی و پاها به رنگ زرد نارنجی است. هنگامی که روی آب قرار دار، انتهای سیاه رنگ بدن در مقابل پر و بال خاکستری بهترین نشانه ی تشخیص این پرنده است. در پرنده ی جوان، رنگ منقار، زرد است.
    صدا: صدای پرنده ی نر به صورت کشیده و تو دماغی شبیه «ررپ» و در هنگام نمایش های جنسی به صورت «پی ای» به گوش می رسد. صدای پرنده ی ماده شبیه صدای ماده ی سرسبزاست ، با این تفاوت که اندکی بلندتر است.
    زیستگاه: این پرنده ، عمدتا در مناطق تالابی، باتلاق ها و آب های شور و به میزان کمتر در سواحل دریا به سر می برد. در ایران، زمستان ها فراوان است. و گاهی تولید مثل نیز می کند.
    حفاظت: ضروری است میزان شکار این پرنده کنترل شود.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  7. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  8. Top | #4



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    اردک بلوطی
    
    نام علمی : Aythya Nyroca
    نام انگلیسی: Ferruginous Duck
    نام فارسی: اردک بلوطی



    مشخصات ظاهری، این پرنده، 40 سانتیمتر طول دارد و اندکی کوچکتر از اردک سیاه کاکل است. شکل صورتش شبیه اردک سر حنایی و بدون تاج است. منقارش خاکستری تیره با نوک سیاه است. در پرنده ی نر، سر؛ سینه، و پهلوها بلوطی تیره، چشمها سفید، پوشپرهای زیر دم سفید و روتنه و پیش بال ها بلوطی مایل به سیاه است. پرنده ی ماده و نابالغ، کاملا قهوه ای تیره و پرهای زیر دم سفید است. چشم ها قهوه ای و منقار خاکستری،که انتهای آن سیاه است. نوار بالی در هر دو جنس سفید رنگ است. اما هنگام استراحت دیده نمی شود. این پرنده از نظر رفتار پر جنب و جوش تر از اردک سر حنایی است.

    صدا: صدای پرنده ی ماده ، تکرار «کر- کر» است که در پرواز صدای سوت زیر و بمی دارد.

    زیستگاه: این پرنده در مناطق تالابی با آب شیرین یا لب شور و آب های جاری که پوشش های گیاهی آبزی و نیزار دارند، به سر می برد. در ایران، اغلب به صورت مهاجر عبوری در سواحل دریای خزر و در تالاب های فارس و اطراف دریاچه ی ارومیه و گاهی نیز تابستان ها دیده می شود و در بعضی از مناطق تالابی مانند گوری گول و دریاچه ی پریشان تولید مثل می کند.

    حفاظت: به سبب اندک بودن تعداد این پرنده در ایران و کمیاب بودنش در سطح جهانی در زمره ی پرندگان حمایت شده محسوب شده و باید زیستگاه ها و محل های تولید مثلش تحت برنامه ی حفاظتی قرار گیرد.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  9. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  10. Top | #5



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    اردک تاجدار
     نام علمی : Netta Rufina
    نام انگلیسی: Red crested Pochard
    نام فارسی: اردک تاجدار


    مشخصات ظاهری: این پرنده، 56 سانتی متر طول دارد و از اردک های شیرجه رو است، با این تفاوت که رفتارش مانند ارد ک های روی آب چر است. در پرنده ی نر، منقار قرمز، سرقرمز، و بزرگ و برجسته و تاج مانند، سینه و شکم سیاه، پاها قرمز، پهلوها سفید است و در پرواز، بال ها سفید و شاهپرهای اولیه و ثانویه سفید چرکی دیده می شود. پرنده ماده به طور کلی قهوه ای کمرنگ است. چانه سفید چرکی و سرش به رنگ قهوه ای است، که مانند تاج کوتاهی نمایان است، و منقار به رنگ تیره که نوک آن صورت رنگ است.
    صدا: صدای پرنده ی نر شبیه«وی ی پ – وی ی پ» و پرنده ی ماده شبیه «که ی رر» شنیده می شود.
    زیستگاه: این پرنده در نیزارهای درون دریاچه های آب شیرین و مرداب های لب شور و گاهی سواحل دریا به سر می برد. در ایران، زمستان ها نسبتا فراوان دیده می شود و به تعداد اندک تولید مثل می کند.
    حفاظت: از شکار این پرنده، با جدیت تمام، باید جلوگیری شود و مناطق تولید مثلش در دریاچه ی هامون، قره قشلاق و گوری گول تحت حفاظت کامل قرار گیرد.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  11. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  12. Top | #6



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    اردک دم دراز
     نام علمی : Clangula Hyemalis
    نام انگلیسی: Long tailed Duck
    نام فارسی: اردک دم دراز


    مشخصات ظاهری: این پرنده، 42 سانتی متر طول دارد. (بدون محاسبه ی پرهای وسطی دم در پرنده ی نر). ار دک کوچکی با منقاری کوتاه است. پرنده ی نر، در زمستان سیاه و سفید است و دمی بلند دارد. سر این پرنده گرد است و لکه های سیاه و پهنی در گونه هایش مشاهده می شود. منقار پرنده ی نر،قرمز است که قاعده ی آن سیاه است، اما، منقار پرنده ی ماده خاکستری مایل به سیاه است. زیر تنه و پهلوهای این پرنده سقید و روتنه اش سیاه است. در زمستان، سر پرنده ی نر سفید و سینه اش سیاه دیده می شود. رنگ پرنده ی ماده بسیار متغیر، اما بیشتر قهوه ای است. سر کمرنگ و گونه اش به رنگ تیره است. پرنده ی ماده، فاقد دم دراز است. جوان ها عموما شبیه پرنده ی ماده اند. اما نر آن؛ منقار دو رنگ دارد.
    صدا: صدای این پرنده در پرواز، شبیه «آردلو-آر- آردلو» یا «او- او- آوال- وو» دیده می شود. پرنده ی نر، بسیار پرو سر وصداست.
    زیستگاه: این پرنده، در اغلب مناطق دریاهای شمال، توندرا و نواحی قطبی و سواحل دریاها به سر می برد. در ایران به صورت مهاجر سرگردان و در دریای خزر دیده می شود.
    حفاظت: این پرنده، در زمره ی پرندگان بسیار کمیاب در ایران به شمار می رود، بنابراین در وهله ی اول باید شناسایی دقیقی از پراکندگی آن صورت گیرد. و سپس برای حفاظتش اقدام شود.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  13. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  14. Top | #7



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    اردک سر حنایی  نام علمی : Aythya Ferina
    نام انگلیسی: Pochard
    نام فارسی: اردک سر حنایی


    مشخصات ظاهری: این پرنده، 46 سانتی متر طول دارد. پیشانی بلندش با شیب تندی به منقار نسبتا بلندش متصل می شود و فاقد تاج سر است. در پرنده ی نر، سر و گردن بلوطی رنگ، سینه سیاه، زیر تنه و رو تنه خاکستری کمرنگ و منقارش آبی کمرنگ است که قاعده و تو ک آن سیاه است. پرنده ی نر، در حالت تولک، به ماده شباهت پیدا می کند، با این تفاوت که اندکی خاکستری تر است.
    در پرنده ی ماده ، سر و سینه قهوه ای کمرنگ، چانه و نوار چشمی کمرنگ تر و منقارش به رنگ تیره است که انتهای آن سیاه است. تفاوت پرنده ی ماده با ماده ی اردک سر سیاه و اردک سیاه کاکل، در کمرنگی دور منقار چانه است. این پرنده به ندرت به ساحل می آید و اغلب روی آب به سر می برد.
    صدا: صدای پرنده ی نر، سوت مانند و در پرنده ماده به صورت خشنی «کررا-کررا» شنیده می شود.
    زیستگاه : این پرنده به ندرت و عمدتا در تالاب ها، دریاچه های بزرگ ، که اندکی پوشش گیاهی دارد، و آب های داخلی به سر برده و در نیزارها یا کنار ساحل ، درون پوشش گیاهی متراکم آشیانه می سازد . در ایران در اغلب مناطق تالابی که اندکی پوشش گیاهی داشته باشد، دیده میشود.
    حفاظت: میزان شکار این پرنده باید مورد توجه جدی قرار گیرد.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  15. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  16. Top | #8



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    اردک سر سفید  نام علمی : Oxyura Leucocephala
    نام انگلیسی: White headed Duck
    نام فارسی: اردک سر سفید


    مشخصات ظاهری: این پرنده، 46 سانتی متر طول دارد و. اندازه اش متوسط است. دم سیخ مانند باریک مانند و باریک، گردن کوتاه و منقارش بزرگ و کلفت؛ به رنگ آبی خاکستری است. اغلب دم خود را بالا نگه می دارد که در این حالت پوشپر های سفید زیر دم نمایان می شود. در پرنده ی نر، تارک؛ تاج و گلو سیاه رنگ و بدن به رنگ قهوه ای مایل خاکستری است. قسمت جلو بدن بیشتر به رنگ قهوه ای بلوطی و دم سیاه رنگ است. در پرنده ی ماده، سر خاکستری مایل به تیره و تارک، تاج و پشت گردن تیره رنگ است. زیر چشم ها نواری به رنگ سفید مایل به خاکستری دیده می شود که تا پس سر ادامه دارد. چانه و گلو به رنگ سفید و بدنش قهوه ای مایل به خاکستری است. این پرنده معمولا در نزدیکی سطح آب پرواز می کند. پرنده ی ماده ، اغلب، دمش را پایین و در سطح آب نگه می دارد.
    زیستگاه: این پرنده در مرداب های نیمه شور، دریاچه های شور و شیرین ، سواحل دریا و تالاب های دارای نیزار به سر می برد. در ایران، در فارس، سیستان ، دریاچه ی گوری گول و گاهی در جنوب دریاچه ی ارومیه تولید مثل می کند. به صورت عبوری و به ندرت در استان خراسان دیده شده است.
    حفاظت: این پرنده در زمره ی پرندگان حمایت شده و در معرض خطر است و باید از مناطق تولید مثل آن بخصوص دریاچه ی گوری گول و مناطق جنوبی دریاچه ی ارومیه حفاظت کامل به عمل آید.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  17. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  18. Top | #9



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    اردک سر سیاه  نام علمی : Aythya Marlia
    نام انگلیسی: Scaup
    نام فارسی: اردک سر سیاه


    مشخصات ظاهری: این پرنده، 46 سانتی متر طول دارد و بزرگتر از اردک سیاه کاکل است. سرش گرد و بدون کاکل و منقارش آبی مایل به خاکستری است که نوک آن سیاه است. تفاوت نر این پرنده با نر سیاه کاکل ، در سر خاکستری تیره با درخشش سبز است. هر دو جنس در حالت تولک و پرریزان، دارای پشت خاکستری تیره اند. در این حالت، حاشیه ی سفیدی در اطراف قاعده ی منقار پرنده ی ماده ظاهر می شود که ممکن است تا یکسال باقی بماند. در پرنده ی نر، سر و گردن و سینه سیاه، پشت خاکستری کمرنگ و پهلوها و سطح شکمی سفید است. در پرواز ، نوار سفید بالی هر دو جنس به خوبی دیده می شود.
    زیستگاه: این پرنده دریازی است و اغلب درخورها و خلیج ها به سر می برد. در ایران، زمستان ها، به تعداد اندک، در سواحل دریای خزر و ساحل بندر ماهشهر دیده می شود.
    حفاظت: در وهله ی اول باید شناسایی دقیقی از پراکندگی این پرنده صورت گیرد تا براساس آن؛ برای حفاظتش اقدام کرده و از شکار آن نیز جلوگیری به عمل آید.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  19. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

  20. Top | #10



    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    عنوان کاربر
    الهی و ربی من لی غیرک
    میانگین پست در روز
    16.94
    محل سکونت
    اونجاست ببين..
    نوشته ها
    16,505
    پسندیده
    77,611
    تشکر شده
    46,361
    میزان امتیاز
    482

    پیش فرض

    اردک سیاه (اسکوتر سیاه)
    
    نام علمی : Melanitta Nigra
    نام انگلیسی: Common Scoter
    نام فارسی: اردک سیاه (اسکوتر سیاه)



    مشخصات ظاهری: این پرنده، 48 سانتی متر طول دارد. اردک سیاه نر، تنها اردک سیاه رنگی است که نیم نوک بالایش زرد مایل به نارنجی و چشمانش سیاه است. در پرنده ی ماده؛ قسمت پایین سر و چانه خاکستری کمرنگ، نازک خاکستری مایل به قهوه ای تیره، بدن قهوه ای و منقار سیاه رنگ است. تفاوت اردک سیاه ماده با ماده ی سیاه اردک مخملی در نداشتن نوار بالی و آینه بالی سفید است.

    زیستگاه : این پرنده دریازی است و در مناطق توندرا، در آب های آرام و شیرین و نواحی تالابی تایگا تولید مثل می کند. در ایران، زمستان ها، به تعداد اندک، در سواحل دریای خزر دیده می شود.

    حفاظت: در وهله ی اول باید شناسایی دقیقی از پراکندگی این پرنده صورت گیرد و سپس برای حفاظت از آن اقدام شود. در هر حال، باید شکار این پرنده به طور کلی ممنوع شود.







    دلــتــــــنــــــــگیـــــــــــــــــــــ، خوشه ی انگور ســیاه استــــــــــ …
    لـــــگـــــــد کوبش کن … لگد کوبش کنـــــــــــــــــــــــــ …
    بــــــــــگـــــــذار ساعتی سربسته بمانــــــــــد …
    مــسـتــتــــــــــ می کند اندوهــــــــــ …
    شـــمـــســــــ لنگرودیـــــــــــــ




    مامی زهره[لطفا جهت مشاهده لینک ها ثبت نام کنید.]


    خودم داداشیم و خلود


  21. کاربر مقابل پست łєmєҺ∂קּ عزیز را پسندیده است:

    آرتادخت (03-30-2013)

+ ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تارنماي ايران پرديس با لطف و ياري خداي مهربان در سال 1386 تاسيس شد.روز به روز که از عمر ايران پرديس ميگذشت دوستان زيادي به جمعش محلق شدند و تا به امروز مخاطبان زيادي از اين تارنماي کاملا فارسي استفاده ميکنند ايران پرديس با پشت سر گذاشتن فراز و نشيب زياد و با عنايت خداو لطف بيکرانش امروزه توانسته در پنجمين جشنواره رسانه هاي ديجيتال عنوان برترين انجمن گفتگوهاي پارسي را کسب کند انجمن هاي ايران پرديس امروزه با هدف خدمت رساني به يکي از بزرگترين انجمن هاي ايران و پر مخاطب ترين انجمن هاي دنياي مجازي تبديل شده و اميدوار هست با همين هدف هم به جايگاه اصلي و واقعيش دست يابد.

اکنون ساعت 06:02 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : iranpardis.com@gmail.com
شماره سامانه پیامک : 30005604500000