|
|
#11 |
|
پاک باز ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2006
سپاس گذاری: 28,245
سپاس گذاری شده 25,971 در 9,905 پست
|
باران كه ميبارد
غروبها شاعرانهترين لحظههاي يك شاعر در دورها اعدام ميشود جايي كنار زاغههاي اطراف شهر اعدام، در ملاء عام بيجان شاعر، جا ميماند كه از كجا آمده اينجا اينهمه جان جوان جوانه زده در پاييزي كه هر غروباش نالهاي دارد حكايتي: « جا مانده پيكر بيجان رفيقي زير باران غروب پاييزي كه ديگر هيچوقت هيچوقت زيبا نيست.» باران كه ميبارد ببين: بهياد بياور زمان چهزود ميگذرد و جلادان چهزود پير ميشوند و ميپوسند! در اين غروب كه ديگر شاعرانه نيست اما جان جوان ما همانطور جوان ميماند، مانده جوانه زده و پيكر چاك چاكاش ريشهدوانده اين پاييز ميگذرد و باز بهار جوانههايي تازه بهبار ميآورد، آورده غروبهاي دلمردهي پاييز، ديگر گريه نميكنيم... بر مزار شاعر اميدوار ايستاده و مسرور باران كه ميبارد، اينبار چترهامان را ميبنديم با ياد شاعرانهترين لحظههاي يك شاعر كه هر غروب باراني پاييزي جا ميماند از شعرهاي او در غروبي كه شاعر نيست اما شاعرانه ماندهاست هنوز در شعرهاي او « از بزرگي نام و حضور آدمي و خواست آزادي» چترها را ميبنديم تا جلاد بترسد از شعر بارانهاي غروب پاييزي ـ باكي نيست ـ يار تنهايي بانوي شاعر، يادگار رنج پيروزي همراه هر قطره، هزار بوسه بر خاك كنيم فرياد كنيم سرود جاودانمان را: هر شب ستارهاي به زمين ميكشند و باز، اين آسمان شبزده غرق ستارههاست.
|
|
| 4کاربر زیر از آقا/خانم E H S A Nبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند: |
|
|
#12 |
|
پاک باز ....
|
آنگاه بانوی پر غرور عشق خود را دیدم
در آستانه پر نیلوفر، که به آسمان بارانی می اندیشید و آنگاه بانوی پر غرور عشق خود را دیدم در آستانه پر نیلوفر باران، که پیرهنش دستخوش بادی شوخ بود و آنگاه بانوی پر غرور باران را در آستانه نیلوفرها، که از سفر دشوار آسمان باز می آمد.
|
|
|
|
#13 |
|
پاک باز ....
|
بگو که گل نفرستد کسی به خانه ی من که عطر یاد تو پر کرده آشیانه ی من تو چلچراغ سعادت فروز بخت منی به جای ماه تو پرتو فشان به خانه ی من عزیزم عزیزم به شوق روی تو من زنده ام خدا داند برای زیستن اینک تویی بهانه ی من عزیزم عزیز من صدام کن ای صداقت پیشه بی بی گل عتیقه تمام دل خوشیم اینه که دل با تو رفیقه صدام کن ای هوای تازه ای عطر رمنده هوا پر شه پر از پرهای رنگی پرنده بزن بارون بزن خیسم کن آبم کن ترم کن کمک کن تازه بارون من غریبم پر پرم کن بزن آتیش به جونم شعله کن خاکسترم کن بذار سر روی دوشم سایه ات رو تاج سرم کن تو عاشق پیشه ای همیشه ی محشر بپا کن منو عاشق ترین آواره ی عالم صدا کن من از مکتب سراغ قبله ی عشقو گرفتم تو اینجا تا ابد از عشق مردن رو بنا کن بزن بارون بزن خیسم کن آبم کن ترم کن کمک کن تازه بارون من غریبم پر پرم کن بزن آتیش به جونم شعله کن خاکسترم کن بذار سر روی دوشم سایه ات رو تاج سرم کن
|
|
| 3کاربر زیر از آقا/خانم E H S A Nبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند: |
|
|
#14 |
|
پاک باز ....
|
وقتی بارون سر می گیره قلب من آروم می گیره
خاطرات با تو بودن دوباره جون می گیره پشت ابرهای خیالم تو رو لرزون می بینم تو رو در انتظارم زیر بارون می بینم بزن بارون بزن بارون سرو پا خیس خیسم کن بزن بارون بزن بارون عطش دارم تو سیرم کن بزن بارون بزن بارون سرو پا خیس خیسم کن بزن بارون بزن بارون عطش دارم تو سیرم کن جون پناهم زیر بارون دستای گرم تو بود درد و رنجی از این عشق گناه من نبود گناه من نبود رفتی و عمری گذشته ولی بی تو گذشت رفتی و قلبی شکسته ز دست تو شکست ز دست تو شکست چرا از تو نمی بارد خبر از تو نمی یارد چرا این خاطرات تو منو تنها نمی ذارن هیچکی مثل تو نبود حتی شکل تو نبود هیچ کسی پیدا نشد مثل تو عاشق نبود بزن بارون بزن بارون سرو پا خیس خیسم کن بزن بارون بزن بارون عطش دارم تو سیرم کن بزن بارون بزن بارون سرو پا خیس خیسم کن بزن بارون بزن بارون عطش دارم تو سیرم کن
|
|
|
|
#15 |
|
آوین
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
محل سکونت: ما از اینجا و از آنجا نیستیم/ما ز بیجاییم و بیجا می رویم
سپاس گذاری: 9,694
سپاس گذاری شده 3,880 در 4,809 پست
|
بوی موهات زیر بارون
بوی گندم زار نمناک بوی سبزه زار خیس بوی خیس تن خاک جاده های مهربونی رگای آبی دستات غم بارون غروب ته چشمات تو صدات قلب تو شهر گل یاس دست تو بازار خوبی اشک تو بارون روی مرمر دیوار خوبی ای گل آلوده گل من ای تن آلوده ی دل پاک دل تو قبله ی این دل تن تو ارزونی خاک تن تو ارزونی خاک بوی موهات زیر بارون بوی گندم زار نمناک بوی شوره زار خیس بوی خیس تن خاک یاد بارون و تن تو یاد بارون و تن خاک بوی گل تو شوره زار بوی خیس تن خاک همیشه صدای بارون صدای پای تو بوده همدم تنهایی هام قصه های تو بوده وقتی که بارون می باره تو رو یاد من می آره یاد گلبرگ های خیس روی خاک شوره زار ای گل آلوده گل من ای تن آلوده تن پاک دل تو قبله ی این دل تو تو ارزونی خاک تن تو ارزونی خاک تن تو ارزونی خاک تن تو ارزونی خاک تن تو ارزونی خاک << [مشاهده فقط برای اعضا امکان پذیر است . برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ...] >>
|
|
| 4کاربر زیر از آقا/خانم Evinبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند: |
|
|
#16 |
|
آوین
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
محل سکونت: ما از اینجا و از آنجا نیستیم/ما ز بیجاییم و بیجا می رویم
سپاس گذاری: 9,694
سپاس گذاری شده 3,880 در 4,809 پست
|
بزن باران براي من
براي اشکهاي همچو بارانم براي قلب رنجورم براي جسم بيمارم براي قصه ي راهم براي عشق وايمانم آه اي باران ببار بر سر دختر تنها مانده ام گناهم چيست جز خون دل خوردن به درد آشنا مردن و من حيران از دوران کجا شد عهد ما ياران کجا شد يار غمخواران کجا شد مونس دلها کجا شد نم نم باران زماني يار هم بوديم چه بسيار راه پيموده ،همراه هم بوديم چه شبهايي که ما غمخوار هم بوديم و اينک نيست آن شبها و آن راها نه يار هم نه غمخوار ونه همراهيم منو تو عمق يک رازيم سزاوارم به اين دوري سزاوري به اين دوري ورنجوري منو تو درد يک جانيم منو تو مست يک جاميم منو تو عشق هم بوديم گمانم جان هم بوديم تو را من ميپرستيدم نه مانند خدا کمتر بسيار کمتر زان خداي مهربان آن خالق يکتا ولي من روح خود را در تو ميديدم تو ايمان منو عشق منو درمان دردم بودي و افسوس نبودم عشق وايمانت هوا تاريک و شب غوغاي بي خواب است زمين سرد است وشمع بي تاب بي تاب است دلم تنگ است از از اين اشکها زمان قهر است با نجما زمان کوتاه و عمر کوتاهتر شب،کوتاه و غم کوتاه چشم بر چشمان مهتاب دوخته عشق من از هر زمان افروخته نيستي تا سر به روي شانه هايت زار همچون ابر گريم نيستي تا دست سردم را پناه باشي نگاه خسته ام را بلکه جان باشي تو رفتي وزمان ايستاده پا بر جا وشعر،خشکيده بر قافيه اي بي جا زمان تنگ است وغم افزون بر دوري نمي آيي سزاوارم به اين دوري؟ زمان کوتاه و عمر کوتاه شب کوتاه و غم کوتاه..
|
|
| 4کاربر زیر از آقا/خانم Evinبه خاطر پست مفیدش سپاس گذاری کردند: |
|
|
#17 |
|
پاک باز ....
|
ترانه باران کن
هم بغز بی پروا ترانه ای تنها به قد یک دریا یک قلب پر احساس یک قصه تازه که قصه تازه .ترانه می سازه ستاره باران شو به قافیه بازی که نم نمک گاهی ترانه میسازی ترانه باران کن ترانه می مونه خدای عالم هم ترانه میخونه برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو ترانه باران کن هم بغز بی پروا ترانه ای تنها به قد یک دریا یک قلب پر احساس یک قصه تازه که قصه تازه .ترانه می سازه ستاره باران شو به قافیه بازی که نم نمک گاهی ترانه میسازی ترانه باران کن ترانه می مونه خدای عالم هم ترانه میخونه برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای
|
|
|
|
#18 |
|
پاک باز ....
|
میاد بارون احساس . از ابر تیکه تیکه
که سقف نازک دل . دوباره کرده چیکه چیکه چیکه... آهای ای هم اتاقی . بیار شمع و چراغی که شاید روی عشقو ببینم اتفاقی ببین خورشید چشمام اسیر این چراغه تموم خواسته من . همین یک اتفاقه میاد بارون احساس . از ابر تیکه تیکه که سقف نازک دل . دوباره کرده چیکه چیکه چیکه... به گل حاجت ندارم . گلو ننداز تو راهم که یک باغ گل ناز . شکفته تو نگاهم چشام تو چشمت انگار . گل نرگس تو آبه به این گلدون زیبا . بذار آفتاب بتابه میاد بارون احساس . از ابر تیکه تیکه که سقف نازک دل . دوباره کرده چیکه چیکه چیکه... آهای تشنه . چقدر ابر دلم داره بهونت داره عشق میچکه از نفس خیسم رو گونت آهای تشنه . همه بارون احساسم از آنت عجب دریا دلی هستم تو شوق بیکرانت میاد بارون احساس . از ابر تیکه تیکه که سقف نازک دل . دوباره کرده چیکه چیکه چیکه... آهای ای هم اتاقی . بیار شمع و چراغی که شاید روی عشقو ببینم اتفاقی ببین خورشید چشمام اسیر این چراغه تموم خواسته من . همین یک اتفاقه میاد بارون احساس . از ابر تیکه تیکه که سقف نازک دل . دوباره کرده چیکه چیکه چیکه... آهای تشنه . چقدر ابر دلم داره بهونت داره عشق میچکه از نفس خیسم رو گونت آهای تشنه . همه بارون احساسم از آنت عجب دریا دلی هستم تو شوق بیکرانت میاد بارون احساس . از ابر تیکه تیکه که سقف نازک دل . دوباره کرده چیکه چیکه چیکه...
|
|
|
|
#19 |
|
پاک باز ....
|
تو كه بارون و ندیدی
گل ابرا رو نچیدی گله از خیسیه جاده های غربت می كنی تو كه خوابی تو كه بیدار تو كه مستی تو كه هشیار لحظه های شب و با ستاره قسمت می كنی منو بشناس كه همیشه نقش غصه ام روی شیشه من خشكیده درخت توی بطن باغ و بیشه جاده های بی صبا رو سال گنگ بی بهارو تو ندیدی به پشیزی نگرفتی دل ما رو لحظه های تلخ غربت هفته های بی مروت تو نبودی كه ببینی شب تار انتظارو همه قصه هام تو هستی لحظه لحظه هام تو هستی تو خیالم توی خوابم پا به پام بازم تو هستی همه قصه هام تو هستی لحظه لحظه هام تو هستی تو خیالم توی خوابم پا به پام بازم تو هستی
|
|
|
|
#20 |
|
پاک باز ....
|
بارونو دوست دارم هنوز
چون تو رو یادم میاره حس میکنم پیش منی وقتی که بارون میباره بارونو دوست دارم هنوز بدون چتر و سرپناه وقتی که حرفای دلم جا میگیرند توی یه آه شونه به شونه میرفتیم من و تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای من و خیابون بارونو دوست داشتی یه روز تو خلوت پیاده رو پرسه پاییزی ما مرداد داغ دست تو بارونو دوست داشتی یه روز عزیز هم پرسه ي من بیا دوباره پا به پام تو کوچه ها قدم بزن شونه به شونه میرفتیم من و تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای من و خیابون
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|